Uprava Beograda demantuje Mrkonjića

Izvor: B92, 05.Sep.2009, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava Beograda demantuje Mrkonjića

Beograd -- Uprava Beograda saopštila je da za projekat raseljavanja Roma koji su živeli u naselju ispod mosta "Gazela" nije dobila sredstva od republičke vlade.

Kako je navedeno u saopštenju, nisu tačni "navodi ministra za infrastrukturu u Vladi Republike Srbije Milutina Mrkonjića, izneti u više navrata do sada, da je grad za te svrhe pre dve godine dobio tri miliona evra".

"Takav novac nije stigao ni u vidu donacije ili inostranog kredita, a ponajmanje od Republike, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja za raseljavanje Roma do dana-današnjeg Beogradu nije dala ni jedan jedini evro ili dinar", ističe se u saopštenju gradske uprave.

Gradska uprava navodi da o tome postoje i dokazi u vidu završnih računa budžeta grada, "koji nedvosmisleno pokazuju poreklo svih sredstava, kao i na šta su ta sredstva trošena".

"Obavezu koju je potpisivanjem ugovora o kreditu za rekonstrukciju mosta 'Gazela' preuzela Republika, realizovao je upravo grad Beograd, na zadovoljstvo svih svojih sugrađana", zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Romi raseljeni bez spornih 3 miliona evra

Izvor: S media, 05.Sep.2009

Grad Beograd negirao je danas navode ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića da je za projekat raseljavanja Roma, koji su živeli u nehigijenskom naselju ispod mosta Gazela, grad pre dve godine dobio tri miliona evra. .."Takav novac nije stigao ni u vidu donacije ili inostranog kredita, a ponajmanje...

Nastavak na S media...

Grad negira da je dobio tri miliona evra za raseljavanje

Izvor: Blic, 05.Sep.2009

Grad Beograd negirao je u subotu navode ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića da je za projekat raseljavanja Roma, koji su živeli u nehigijenskom naselju ispod mosta Gazela, grad pre dve godine dobio tri miliona evra....."Takav novac nije stigao ni u vidu donacije ili inostranog kredita, a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.