BEOGRAĐANKA ŠOKIRANA ONIM ŠTO JE DOŽIVELA U POZNATOM LANCU PRODAVNICA: Ovde kupujem već dvadeset godina ovakav tretman nisam očekivala

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 19:26

BEOGRAĐANKA ŠOKIRANA ONIM ŠTO JE DOŽIVELA U POZNATOM LANCU PRODAVNICA: "Ovde kupujem već dvadeset godina ovakav tretman nisam očekivala"

Od mesara je dobila izvinjenje.

Jedna Beograđanka našla se u čudu kada joj je prilikom kupovine mesa u jednom poznatom lancu prodavnica saopšteno da ne može sama da odnese proizvod na kasu, a uz 400 grama piletine dobila je i nalepljenu "zujalicu" na omotu.

Kako je ispričala starija gospođa u toj prodavnici kupuje već 20 godina, a i savršeno se dobro zna sa mesarima, pa ovakav "tretman" nikako nije očekivala.

– Rečeno mi je da mesari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nose sada meso na kasu i još su nalepili zujalicu na traženi proizvod – rekla nam je.

Od mesara je dobila izvinjenje i komentar "da je takvo novo pravilo".

Njegov odgovor nekako i ne čudi s obzirom da je period pandemije koronavirusa pogurao inflaciju uzlaznom putanjom, što je imalo za posledicu da se mnogi proizvodi danas zaključavaju.

A kad na to dodamo da 400 grama mesa košta 600 dinara, dok za osnovne namirnice ostavljamo i do 3.000 dinara na kasi, ne čudi što raste broj onih koji to ne mogu da priušte, a prodavnice pribegavaju "očajničkim“merama zaštite koje zbunjuju i najvernije potrošače i ostavljaju gorak ukus nakon kupovine, piše Telegraf.

Izvor: Srbija Danas/BizPortal/Tamara Đurđević/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.