Asfaltiranje auto-puta između Bačke Topole i Siriga biće gotovo do 15. avgusta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2020, 10:03

Asfaltiranje auto-puta između Bačke Topole i Siriga biće gotovo do 15. avgusta

Radovi na deonici auto-puta između petlji Bačka Topola i Sirig biće završeni do 15. avgusta, najavila je resorna ministarka Zorana Mihajlović.

Radovi se izvode na ukupnoj dužini od 35 kilometara.

Putari su do sada završili deonicu od 24 km, koja je i puštena u saobraćaj, a trenutno se asfaltira preostalih 10-ak kilometaram ka petlji Sirig.

Govoreći o Fruškogorskom koridoru, ministarka kaže da epidemije nije usporila realizaciju tog projekta, da je kompletna dokumentacija spremna i da bi uskoro trebalo da usledi potpisivanje ugovora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mihajlović: Sve je spremno za početak gradnje Fruškogorskog koridora

Izvor: Radio 021, 22.Jul.2020

Asfaltiranje dela autoputa između Bačke Topole i Siriga biće gotovo do 15. avgusta, dok je sve spremno i za početak gradnje Fruškogorskog koridora, rekla je danas ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović..."Od Beograda do Subotice obnavlja se 65 km autoputa, ova deonica najvećim delom je završena,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.