Apriori World produžila saradnju u edukaciji sa Harvard Medical School

Izvor: Capital.ba, 01.Avg.2022, 13:30

Apriori World produžila saradnju u edukaciji sa Harvard Medical School

ZAGREB – Hrvatska Agencija Apriori World produžila je konsultantski ugovor sa Harvard Medical School, a cilj saradnje je kako uključeni u ovaj projekat poručuju, “inovacija medicinskog obrazovanja i transformaciju pružanja zdravstvene njege kroz edukaciju.“ FOTO: Harvard Medical School Njihova saradnja je započela 2021. godine, a Danijel Koletić, direktor agencije imenovan je za člana tima globalnog razvoja na čelu sa Willom Straughnom, direktorom globalnog programa razvoja Harvard >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Medical Schoola. Ta saradnja je obnovom ugovora nastavljena, što je potvrdio i Straughn. „Sa Danijelom se radujemo pokretanju dobrih razgovora o tome kako bismo mogli iskoristiti obrazovne resurse Medicinskog fakulteta Harvard za dodatnu inovaciju medicinskog obrazovanja, izgradnju snažnog istraživačkog kapaciteta te razvoj budućih lidera i transformaciju pružanja zdravstvene njege kroz edukaciju.“ rekao je Straughn. Danijel Koletić, koji kao konsultant pokriva područje Europe, Sjeverne Afrike i Bliskog Istoka ima za cilj predstavljanje programa čelnicima vlada, zdravstvenih sistema, medicinskih fakulteta i škola. “Ova saradnja za mene predstavlja sticanje novih znanja, neprekidno učenje, ali i potvrdu stečenog iskustva kroz 30 godina rada kojeg mogu implementirati na novim zadacima.“ kazao je Koletić. Dodao je da je pandemija prouzrokovala brojne izazove u medicinskoj industriji. “U proteklih godinu dana uspjeli smo definisati naše glavne strateške ciljeve i uspjeli započeti određene procese nadogradnje edukacijskih modela kako za neke države tako i za neke medicinske sisteme, ali pred mnom su novi strateški zadaci.” naglasio je on. Medicinska škola Harvard osnovana je 1782. godine, a članovi fakulteta poboljšali su ljudsko zdravlje uvodeći inovacije u svoje uloge doktora, mentora i naučnika. CAPITAL Чланак Apriori World produžila saradnju u edukaciji sa Harvard Medical School се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Apriori World nastavlja konsultantsku saradnju sa Harvard Medical School

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Avg.2022, 11:55

Danijel Koletić kao konsultant pokriva područje Europe, Severne Afrike i Bliskog Istoka gde ima za cilj predstavljanje programa čelnicima vlada, zdravstvenih sustava, medicinskih fakulteta i škola. Povodom objave nastavka saradnje Koletić je izjavio: „Iza nas je izazovno razdoblje unutar medicinske...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.