Antoan Bran - novi potpredsednik P&G za jugoistočnu Evropu

Izvor: B92, 15.Mar.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antoan Bran - novi potpredsednik P&G za jugoistočnu Evropu

Beograd -- Kompanija Procter & Gamble objavila je da postavlja Antoana Brana na poziciju potpredsednika za tržište jugoistočne Evrope.

Antoan Bran će 1. aprila 2018. preuzeti novu poziciju, kao i odgovornost za razvoj i proizvodnju ove kompanije na 10 pripadajućih tržišta regiona.

Antoan Bran se pridružio kompaniji P&G 1995. godine u Francuskoj, a razvoj njegove karijere pratilo je kretanje kroz različite organizacione jedinice poput prodaje, marketinga i menadžerskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozicija.

Bio je na više rukovodećih pozicija na različitim tržištima Evrope, Srednjeg Istoka, Afrike i Azijskog Pacifika, a pre preuzimanja novih odgovornosti na tržištu jugoistočne Evrope, bio je na poziciji zamenika predsednika Australije i Novog Zelanda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.