Srbija

Četvrtak, 15.03.2018.

11:50

Antoan Bran - novi potpredsednik P&G za jugoistočnu Evropu

Kompanija Procter & Gamble objavila je da postavlja Antoana Brana na poziciju potpredsednika za tržište jugoistočne Evrope.

Izvor: B92

Antoan Bran - novi potpredsednik P&G za jugoistočnu Evropu
Foto: P&G

Antoan Bran će 1. aprila 2018. preuzeti novu poziciju, kao i odgovornost za razvoj i proizvodnju ove kompanije na 10 pripadajućih tržišta regiona.

Antoan Bran se pridružio kompaniji P&G 1995. godine u Francuskoj, a razvoj njegove karijere pratilo je kretanje kroz različite organizacione jedinice poput prodaje, marketinga i menadžerskih pozicija.

Bio je na više rukovodećih pozicija na različitim tržištima Evrope, Srednjeg Istoka, Afrike i Azijskog Pacifika, a pre preuzimanja novih odgovornosti na tržištu jugoistočne Evrope, bio je na poziciji zamenika predsednika Australije i Novog Zelanda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

14 h

Podeli: