Izvor: S media, 19.Jun.2013, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anti-društvena aplikacija: Pakao, to su drugi ljudi

Ali, šta ako se u određenim danima ne osećate baš 'društveno'? Web aplikacija Hell is Other People je prema rečima programera Skota Garnera "eksperiment u anti-društvenim medijima".

Koristeći podatke sa vašeg FourSquare naloga, ova web aplikacija prati poslednje prijave vaših "prijatelja" i izračunava lokaciju na kojoj je gotovo sigurno da ćete ih izbeći. Ove "optimalno udaljene sigurne zone" trebalo bi da spreče sve neželjene susrete sa vašim prijateljima.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />Garner, koji priznaje da se svojevremeno borio sa socijalnom anksioznošću, kaže da je ovaj projekat "delimično satira, a delimično komentar" koji je proizašao iz njegovog prezira prema društvenim mrežama.

*Nikada nije bilo lakše uhvatiti ih: Snimite i locirajte kradljivca vašeg mobilnog telefona

Izvor: b92, S media foto: Printscreen Vimeo

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.