Anja Ilić: Nemam odjeću svjetskih kreatora

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2014, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anja Ilić: Nemam odjeću svjetskih kreatora

Glumica Anja Ilić dobro je poznato lice banjalučkoj pozorišnoj publici s obzirom na to da već nekoliko godina kao stalni član Narodnog pozorišta RS pokazuje svoje glumačko umijeće.

Ali, ona je i jedna od onih žena koje je teško ne primijetiti na ulici. Kada je stil odijevanja u pitanju, Ilićeva napominje da sve zavisi od raspoloženja i prilike za koju se sprema.

"Možda sad to zvuči kao floskula, ali u mom slučaju je zaista tako. Moj svakodnevni stil je uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sportski, casual, a kada je veče ili neka prilika trudim se da obučem neku elegantniju odjeću", kaže Ilićeva.

Zahvaljujući seriji "Vojna akademija" Ilićeva je postala poznata i van granica naše zemlje.

Uloga simpatične Lele zasigurno je doprinijela izgradnji njene karijere, a svako pojavljivanje na crvenom tepihu zahtijevalo je i drugačije odjevne kombinacije.

Ipak, mladoj glumici to ne pada teško, a navodi da uglavnom pravi velike razlike u odjeći koju nosi danju i one u kojoj se pojavljuje na večernjim dešavanjima.

Ne eksperimentiše mnogo kada su boje u pitanju te uglavnom posjeduje odjeću u nijansama koje najviše voli.

"Uglavnom kupujem odjeću u crnoj, sivoj, bijeloj, puder rozoj, bež i zelenoj boji, tako da te nijanse prevladavaju u mom ormanu", istakla je Ilićeva.

Dodaje da nema markiranu garderobu, ali kad bi bila u prilici da kupuje brendirane krpice, uglavnom bi to bile one nastale u kreativnim radionicama stranih dizajnera.

"Nemam u ormaru odjeću nijednog kreatora. Ali kada bih bila u prilici da se tako oblačim, to bi bili D&G, 'Dior', 'Chanel'", kazala je ona.

Iako je zahvaljujući predstavama u kojima igra u Narodnom pozorištu RS, između ostalih u "Stazi divljači", "Radničkoj hronici", "Pravednicima" te komadu "Ukroćena goropad", imala priliku da nosi raznovrsne kostime koji su obilježili i različite istorijske periode, priznaje da takvu odjeću vjerovatno ne bi nosila van scene.

"Nemam neku želju da takve kostime nosim van pozorišta. Mislim da bi takvo oblačenje u svakom slučaju skretalo pažnju i ne bih se osjećala baš najprijatnije. Mada danas, kada je moda u pitanju, sve je dozvoljeno. Jedino što su žene ranije bile zakopčanije nego danas", rekla je Ilićeva.

Poput većine žena i ona voli šminku, mada, sudeći po obaveznim stvarima u neseseru, ne koristi mnogo make-upa.

Svoj outfit preferira da dopuni nekim drugim stvarima, koje će njenom stilu dati ličnu notu.

"Svoje odjevne kombinacije najčešće dopunim nakitom, naušnicama, ogrlicama i narukvicama. Obično je to bižuterija, naravno neka kvalitetnija", dodala je ona.

Ilićeva je otkrila da obožava haljine, kao i da joj je ovaj odjevni predmet, koji najviše doprinosi ženstvenosti, fetiš. Takođe, napomenula je i da veoma voli da nosi štikle.

Na kraju dodaje da stil odijevanja može o nekoj osobi da kaže dosta toga, ali zasigurno ne i da otkrije njenu suštinu.

"Ili možda ja nemam tu vještinu da na osnovu nečijeg stila mogu da znam o kakvoj je osobi riječ", zaključila je ova glumica.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.