Amazon traži influensere koji će reklamirati njihovu modnu liniju

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amazon traži influensere koji će reklamirati njihovu modnu liniju

Saut Lejk Siti -- Kompanija Amazon dala se u potragu za influenserima na društvenim mrežama kako bi pojačala prodaju svoje odeće, prenosi CNN.

Oni su, naime, lansirali svoju prvu modnu kolekciju koju je osmislio influenser Paolo Alberdi, stilista sa milion sledbenika na Instagramu. Kolekciju čine haljine, bluze i drugi odevni predmeti, koji će biti dostupni za kupovinu samo preko Amazonove aplikacije i na veb-stranici, i to svega 30 sati.

Brend Supreme pionir ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posebnu taktiku za prodaju, koja podrazumeva da izdaje ograničen broj komada odeće jednom nedeljno umesto novih kolekcija svake sezone.

Amazon, takođe, ima još jednu novinu pod nazivom Stile Snap, koja koristi prepoznavanje fotografija i duboko učenje, kako bi identifikovala odevni predmet s fotografije koju korisnik šalje. Zatim preporučuje slične proizvode na Amazonu.

Ovaj tehnološki gigant poslednjih godina ulaže mnogo u modu, uključujući i lansiranje sopstvenih brendova odeće i obuće i Echo Look, koji koristi kamere da bi korisnicima preporučio šta da obuku tog dana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.