Alabar gradi još jedan Beograd na vodi

Izvor: B92, 09.Dec.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alabar gradi još jedan "Beograd na vodi"

Kompanija Igl hils, koja gradi i "Beograd na vodi“, a čiji je predsednik Muhamed Alabar, otkriva spektakulrane planove za grad Šardžu.

Kompletan plan razvoja biće javnosti predstavljen tokom Foruma FDI upravo u Šardži koji se održava od 10-12 decembra.

Igl Hils Šardža, zajednički je projekat investicionog i razvojnog plana Šardže, i investitora iz UAE Igl Hilsa, a cilj je premijum ponuda, odnosno izgradnja infrastrukture za bolju budućnost na ostrvu Marjam.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Projekat će obuhvatiti 460.000 kvadratnih metara, a sadržaće stambene apartmane i hotele sa 4 ili 5 zvezdica sa pogledom na Zaliv i severni centar grada. Biće tu i dodatnog sadržaja kao šti su prodavnice, restoran na vodi, fitnes klub, spa centar, bazen i igraonica za decu.

Forum FDI 2018, održava se pod pokroviteljstvom šeika Sultana bin Muhameda Al Kasimija, člana Vrhovnog saveta i Šardže, a ima za cilj istraživanje inovativnih rešenja i tehnologija koje bi mogle da utiču na konkurentnost Emirata.

Iz Igl Hilsa kažu da su posvećeni povećanju investicionog portfolija Šardže i privlačenju lokalnih, regonalnih i međunarodnih investitora.

Igl Hils u saradnji sa gradom Šardža radi na još tri velika projekta u Emiratima, uključujući ostrvo Maryam Island, Kalba Waterfront and Palace Al Khan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arapi grade još jedan grad poput "Beograda na vodi"

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2018

Kompanija "Eagle Hills", koja gradi i "Beograd na vodi", a čiji je predsjednik Muhamed Alabar, otkriva spektakulrane planove za grad Šardžu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.