Alabar gradi još jedan "Beograd na vodi"

Kompanija Igl hils, koja gradi i "Beograd na vodi“, a čiji je predsednik Muhamed Alabar, otkriva spektakulrane planove za grad Šardžu.

Svet

Izvor: B92

Nedelja, 09.12.2018.

15:10

Alabar gradi još jedan
(Foto: Getty images)

Kompletan plan razvoja biće javnosti predstavljen tokom Foruma FDI upravo u Šardži koji se održava od 10-12 decembra.

Igl Hils Šardža, zajednički je projekat investicionog i razvojnog plana Šardže, i investitora iz UAE Igl Hilsa, a cilj je premijum ponuda, odnosno izgradnja infrastrukture za bolju budućnost na ostrvu Marjam.

Projekat će obuhvatiti 460.000 kvadratnih metara, a sadržaće stambene apartmane i hotele sa 4 ili 5 zvezdica sa pogledom na Zaliv i severni centar grada. Biće tu i dodatnog sadržaja kao šti su prodavnice, restoran na vodi, fitnes klub, spa centar, bazen i igraonica za decu.

Forum FDI 2018, održava se pod pokroviteljstvom šeika Sultana bin Muhameda Al Kasimija, člana Vrhovnog saveta i Šardže, a ima za cilj istraživanje inovativnih rešenja i tehnologija koje bi mogle da utiču na konkurentnost Emirata.

Iz Igl Hilsa kažu da su posvećeni povećanju investicionog portfolija Šardže i privlačenju lokalnih, regonalnih i međunarodnih investitora.
Screenshot/YT
Igl Hils u saradnji sa gradom Šardža radi na još tri velika projekta u Emiratima, uključujući ostrvo Maryam Island, Kalba Waterfront and Palace Al Khan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

13 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: