Aerodrom Nikola Tesla: Neto dobit u pola godine porasla 4%

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Avg.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom Nikola Tesla: Neto dobit u pola godine porasla 4%

BEOGRAD - Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd ostvario neto dobit od 1,436 milijardi dinara od januara do juna ove godine, što je za četiri odsto više od neto dobiti ostvarene u istom periodu 2017, saopštila je danas uprava Aerodroma.

Povećan je broja putnika za sedam odsto, avio-operacija za dva posto, a prometa robe i pošte za 14 odsto u poređenju sa istim periodom prošle godine.

Ukupni prihodi ostvareni u razdoblju januar - jun ove godine su 4.798.869.995 dinara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << što je za devet odsto više od prihoda iz istog perioda 2017.

Trend rasta obima avio-saobraćaja i svih parametara poslovanja konstantan je, pokazuje Izveštaj o poslovanju AD Aerodrom "Nikola Tesla" za prvih šest meseci 2018, zaključuje se u saopštenju Aerodroma.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.