Accor otvara prvi hotel u Albaniji

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Nov.2019, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Accor otvara prvi hotel u Albaniji

TIRANA - Accor Group nastavlja širenje u jugoistočnoj Europi otvaranjem prvog hotela u Albaniji.

Vlasnik zgrade koja će imati 130 soba je albanska tvrtka - Boliv-Oil Group. Otvaranje je planirano za 2021. godinu.

Posjetitelji koji budu boravili u hotelu Novotel Tirana imat će pristup preko 7000 m2 modernih i udobnih sadržaja dizajniranih za posao i slobodno vrijeme. Hotel će imati 6 konferencijskih sala ukupne površine preko 430 m2, bazen od gotovo 350 m2 i SPA >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << centar od 120 m2, kao i nekoliko restorana i barova.

Franšiza marke je Boliv-Oil Group - jedna od najvećih kompanija u albanskom sektoru goriva.

- Ovo je prvi hotel u Albaniji s kojim je ćemo raditi kao Accor Group, što je veliki korak u razvoju naše ponude u jugoistočnoj Evropi. To je još jedan razlog za ponos sa saradnju s zgradom Belv-Oil Group koja je u svojoj zemlji vrlo cijenjena. Zahvaljujući partnerstvu s partnerima za koje se zna da pružaju vrhunske usluge, možemo biti sigurni da svako ko dođe u Tiranu, bilo privatno ili poslovno, može uživati ​​u novoj dimenziji hotelskog gostoprimstva, naglasio je Frank Raul, odgovoran za razvoj u Accoru za istočnu Evropu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.