AVANTURA NAJDUŽOM ŽELEZNIČKOM RUTOM: Putovanje kroz 13 zemalja PO POVOLJNOJ CENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 22:28

AVANTURA NAJDUŽOM ŽELEZNIČKOM RUTOM: Putovanje kroz 13 zemalja PO POVOLJNOJ CENI

Otkrite nezaboravnu rutu od Portugala do Singapura vozeći se kroz Evropu i Aziju

Svako ko voli avanture mogao bi biti zainteresovan za najdužu izračunatu rutu na svetu koju može da pređe vozom. Ova epicka avantura pruža putnicima nezaboravno iskustvo putovanja kroz 13 zemalja, započinjući u Portugalu i završavajući u Singapuru, za 21 dan.

Iako bi putovanje avionom od Portugala do Singapura svakako bilo brže, vredi istaći da ova hipotetički izvodljiva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruta od čak 18.755 kilometara nudi neponovljivu priliku za istraživanje različitih kultura, pejzaža i iskustava duž puta.

Ruta putovanja započinje u gradu Lagosu na jugu Portugala, odakle putnici kreću vozom preko Španije do Pariza. Nakon toga, ruta se nastavlja kroz istočnu Evropu, Belorusiju, pa preko Moskve u Rusiju. Nakon što se vozom prevali dobar deo Rusije, putnici će se naći na čuvenoj Transsibirskoj železnici, koja je sama po sebi turistička atrakcija.

Ova legendarana ruta pruža fascinantan pogled na rusku prostranstvenu i prirodnu raznolikost. Transsibirska železnica od Moskve do Pekinga u Kini traje šest dana i prolazi kroz Mongoliju, dodatno obogaćujući putničko iskustvo. Nakon Pekinga, ruta nastavlja kroz Laos, Bangkoku u Tajlandu, sve do Malezije, gde se putnici na kraju zaustavljaju u Singapuru, do kojeg stižu posle nezaboravnih 21 dana putovanja.

Cena ovog neverovatnog putovanja bila bi oko 1.200 evra, što nije mnogo više od avionske karte koja bi inače koštala od Evrope do Singapura.

Izvor: Srbija Danas/Večernji list

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.