Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 18:44

PUT OKO SVETA ZA 21 DAN Da li biste se uputili u najdužu rutu vozom koja prolazi kroz 13 država? Evo kolika je cena karte (FOTO)

Da li ste ikada razmišljali da krenete najdužom železničkom rutom na svetu? Svako ko voli avanture mogao bi da bude zainteresovan za najdužu izračunatu rutu na svetu koju može da pređe voz, i to za 21 dan putovanja. Ovaj put počinje u Portugalu, prolazi kroz celu Evropu i ide u Aziju sve do Singapura.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Put oko sveta vozom za 21 dan: Pogledajte kolika je cena karte FOTO

Izvor: B92, 10.Mar.2024

Svako ko voli avanture mogao bi da bude zainteresovan za najdužu izračunatu rutu na svetu koju može da pređe voz, i to za 21 dan putovanja. Ovaj put počinje u Portugalu, prolazi kroz celu Evropu i ide u Aziju sve do Singapura.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.