Izvor: Blic, 27.Dec.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"AUTOBUS SMRTI" PARKIRAN PORED ŠKOLE Đaci svaki dan prolaze pored KRVAVOG VOZILA u kom su im poginuli drugovi i vršnjaci (FOTO)

Razlupan i gotovo uništen autobus koji je prošle nedelje prepolovio voz, na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, i u kom je poginulo pet osoba, a više od 30 povređeno, parkiran je pored školskog dvorišta Elektrotehničke škole "Mija Stanimirović". Prema rečima profesora, đaci od dana nesreće kada je voz udario u autobus svakodnevno su suočeni sa stravičnim slikama autobusa po kom se vide tragovi krvi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Autobus smrti" ostavljen pored školskog dvorišta

Izvor: Večernje novosti, 28.Dec.2018, 09:07

Posle teške nesreće na pružnom prelazu u Donjem Međurovu. Uz teren stoji olupina puna krvi u kojoj su stradali drugari đaka AUTOBUS iz teške saobraćajne nesreće na pružnom prelazu u Donjem Međurovu parkiran je odmah pored školskog dvorišta Elektrotehničke škole "Mija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.