AIK Banka postala član BELhospice Kluba održivih davanja: Podrška onkološkim pacijentima i članovima njihovih porodica

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AIK Banka postala član BELhospice Kluba održivih davanja: Podrška onkološkim pacijentima i članovima njihovih porodica

AIK Banka već dugi niz godina učestvuje u humanitarnim aktivnostima i donacijama koje inicira BELhospice, sa ciljem da svim onkološkim pacijentima obezbedi pristup adekvatnom palijativnom zbrinjavanju.

AIK Banka postala je član BELhospice Kluba održivih davanja, koji okuplja korporativne i pojedinačne donatore, doprinoseći dugoročnom unapređenju kvaliteta palijativnog zbrinjavanja u Srbiji, i podstičući kontinuiranu podršku onkološkim pacijentima i članovima njihovih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodica.

U skladu sa društveno odgovornom ulogom koju sprovodi, Ovakvim društveno odgovornim aktivnostima, koje u kontinuitetu sprovodi, AIK Banka ima želju da podstakne i druge kompanije, kao i pojedince, da kroz slične aktivnosti pruže pomoć onima kojima ona mnogo znači, a sve u skladu sa svojim mogućnostima.

BELhospice pruža sveobuhvatnu podršku i specijalizovane usluge onkološkim pacijentima u odmaklim fazama bolesti i članovima njihovih porodica. Ova organizacija posvećena je razvoju palijativnog zbrinjavanja na nacionalnom i regionalnom nivou kroz edukaciju profesionalaca i javnosti, savetovanje i saradnju sa nadležnim institucijama na unapređenju legislative.

Pratite nas i na našem Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.