50 MILIONA ZA EKOLOGIJU I ZDRAVIJI ŽIVOT: Ministarstvo Srbije ulaže u OZBILJNE projekte!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

50 MILIONA ZA EKOLOGIJU I ZDRAVIJI ŽIVOT: Ministarstvo Srbije ulaže u OZBILJNE projekte!

Ministarstvo zaštite životne sredine odlučilo da se ozbiljno posveti ekološkim problemima naše zemlje.

Iznos od 50 miliona dinara ponuđen je organizacijama civilnog društva u oblasti životne sredine preko javnog konkursa koji je danas objavilo Ministarstvo zaštite životne sredine.

Biće podržani projekti od javnog interesa u zaštiti prirode, ekološkom preduzetništvu, građanskom aktivizmu i klimatskim promenama.

Novac je iz budžeta Srbije, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz republičkog Zelenog fonda, minimalni iznos podrške je 300.000 dinara a maksimalni dva miliona dinara.

Mogu konkurisati udruženja, zadužbine osnovane radi ostvarivanja opšte korisnog cilja i fondacije, a uslov je da su im je zaštita životne sredine u statutarnim ciljevima.

Svaka organizacija kao nosilac može predložiti samo jedan projekat a u slučaju da vrednost prelazi pola miliona dinara. dokazuje se iskustvo u upravljanju projektima.

Prijave se mogu podneti u narednih 20 dana, a očekivani datum početka realizacije izabranih projekata je maj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ministarstvo ponudilo 50 miliona dinara za ekološke projekte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2020

Iznos od 50 miliona dinara ponuđen je organizacijama civilnog društva u oblasti životne sredine preko javnog konkursa koji je danas objavilo Ministarstvo zaštite životne sredine...Biće podržani projekti od javnog interesa u zaštiti prirode, ekološkom preduzetništvu, građanskom aktivizmu i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.