Izvor: RTS, 07.Maj.2023, 15:21

Осумњиченом за масовно убиство код Младеновца и Смедерева одређен притвор до 30 дана

Осумњиченом за масовно убиство код Младеновца и Смедерева одређен је притвор до 30 дана, потврђено је за РТС из Вишег јавног тужилаштва у Смедереву.
Осумњичени за масовно убиство у околини Младеновца и Смедерева признао је у суботу извршење кривичних >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дела, наводећи, између осталог, да је употребом аутоматске пушке и пиштоља на три локације, на територији Смедерева и Младеновца – у Малом Орашју и Дубони, пуцао на више особа које су се налазиле у групи, а која није познавао, да би заплашио становништво, саопштило је Више јавно тужилаштво у Смедереву.
Осумњиченом У. Б. се ставља на терет да је 4. маја у касним вечерњим сатима на територији Смедерева и Младеновца хицима из аутоматског оружја убио осам, а покушао да убије још укупно дванаест особа, наводи се у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.