Vučić direktoru EPS-a: Zašto isplaćujete bonuse, umesto da umesto da pare držite na računima trezora

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić direktoru EPS-a: Zašto isplaćujete bonuse, umesto da umesto da pare držite na računima trezora

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vičić poručio je danas da budućnost Srbije zavisi od razvoja ekonomije, ističući da su zapošljavanje i razvoj privrede najvažniji zadaci.

"Budućost ekonomije je budućnost Srbije", poručio je Vučić na medjunarodnoj konferenciji "Kvantni skok" i naglasio je da je ekonomija značajno ispred politike.

Prema njegovim rečima, tu se više ne radi samo o pitanju promene načina razmišljanja, već i načina ponašanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Ključni problemi srpske ekonomije su povećanje javnog duga, fiskalnog deficita i neodgovorno ponašanje države kroz povećanje javne adminstracije. Mi smo sa tim prestali - rekao je Vučić.

Govoreći o isplati bonusa u javnim preduzećima, on je upitao zašto se te pare ne drže na računima trezora ministarstva finansija, a ne da isplaćuju bonuse na koje su navikli 20 godina - rekao je Vučić i u tom trenutku značajno pogledao u prvi red, gde je sedeo prvi čovek EPS-a Aleksandar Obradović.

Podsetimo, Vučić je mislio upravo na Obradovića kada je govorio o direktoru javnog preduzeća koji ga je uveravao da neće isplaćivati 13. platu zaposlenima, a samo dan kasnije im uplatio bonuse, o čemu je već pisao“Blic”.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić direktoru EPS-a: Zašto isplaćujete bonuse, umesto da pare držite na računima trezora

Izvor: Blic, 03.Okt.2013

Govoreći o isplati bonusa u javnim preduzećima, Aleksandar Vučić je na konferenciji "Kvantni skok" u Madlenijanumu upitao zašto se te pare ne drže na računima trezora ministarstva finansija, a ne da isplaćuju bonuse na koje su navikli 20 godina - rekao je Vučić i u tom trenutku značajno pogledao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.