Vučić direktoru EPS-a: Zašto isplaćujete bonuse, umesto da pare držite na računima trezora

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić direktoru EPS-a: Zašto isplaćujete bonuse, umesto da pare držite na računima trezora

Govoreći o isplati bonusa u javnim preduzećima, Aleksandar Vučić je na konferenciji "Kvantni skok" u Madlenijanumu upitao zašto se te pare ne drže na računima trezora ministarstva finansija, a ne da isplaćuju bonuse na koje su navikli 20 godina - rekao je Vučić i u tom trenutku značajno pogledao u prvi red, gde je sedeo prvi čovek EPS-a Aleksandar Obradović.

Podsetimo, Vučić je mislio upravo na Obradovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada je govorio o direktoru javnog preduzeća koji ga je uveravao da neće isplaćivati 13. platu zaposlenima, a samo dan kasnije im uplatio bonuse, o čemu je već pisao“Blic”.

U Vladi Srbije za “Blic” tvrde da je krajem prošle godine 33.000 zaposlenih u EPS-u dobilo bonus po 50.000 dinara, što je skoro 15 miliona evra koje je to preduzeće isplatilo, iako je godinu završilo u minusu od 11,7 milijardi dinara, što je oko 100 miliona evra.

- Na sednicama Vlade Vučić nam se žalio na pojedine direktore, a Obradovića je pomenuo kao jednog od njih - kaže jedan od ministara za “Blic”.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ako završimo posao sa UAE Srbija postaje čudo

Izvor: Studio B, 03.Okt.2013

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija postati "malo balkansko čudo" ako u saradnji sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima(UAE) do kraja sprovede planove o izgradnji fabrike čipova i delova za avione..."Boriću se da tako i bude", rekao je Vučić na konferenciji za novinare...

Nastavak na Studio B...

Vučić danas javno izribao direktora EPS-a koji ga je slagao za bonus od 15 miliona evra

Izvor: Blic, 03.Okt.2013

Govoreći o isplati bonusa u javnim preduzećima, vicepremijer Aleksandar Vučić je danas na konferenciji "Kvantni skok" u Madlenijanumu javno upitao zašto se te pare ne drže na računima trezora ministarstva finansija, umesto što se isplaćuju bonusi na koje su državni gubitaši navikli već 20...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.