Izvor: Pančevac-online.com, 11.Maj.2023, 16:13

VANREDNA KONFERENCIJA ZA MEDIJE MUP-a SRBIJE: Uspeli smo da mapiramo najveće trgovce droge u Srbiji

Posle velika akcije policije u kojoj su uhapšene vođe balkanskog kartela koji je poslednjih godina organizovao šverc više od sedam tona kokaina na području Evrope, u toku je vanredna konferencija za medije Ministarstva unutrašnjih poslova. Medijima se obratio načelnik uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić. – Srbija je još jednom uspešnom akcijom pokazala i dokazala da […] The post VANREDNA KONFERENCIJA ZA MEDIJE MUP-a SRBIJE: Uspeli smo da mapiramo najveće trgovce droge u Srbiji appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VANREDNA KONFERENCIJA MUP: Srbija uspela da mapira najveće trgovce droge (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023

U akciji su uhapšena lica koja su vođe ovog najvećeg kartela u Evropi...Vanredna konferencija Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije upravo je počela u Palati Srbije...Tema konferencije su akcija u kojoj su uhapšeni pripadnici Balkanskog kartela, hapšenja u vezi sa EPS-om i hapšenje šest...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.