Izvor: 021info.rs, 09.Avg.2020, 11:12

U ponedeljak smanjen pritisak vode u Novom Sadu zbog radova

U ponedeljak, 10. avgusta, JKP “Vodovod i kanalizacija”, NS Koncept i EPS distribucija izvodiće radove na TS Vodovod 2 radi nadogradnje postojećeg sistema za automatsko prekopčavanje napajanja Fabrike vode i povezivanja komunikacije na isti. Ovi radovi predstavljaju poslednju fazu poboljšavanja sistema kako bi se u budućnosti smanjili problemi u vodosnabdevanju do kojih dolazi prilikom nestanka struje na pogonu za preradu i distribuciju vode. Radovi će se izvoditi od 10 sati ujutru, prestanak napajanja trajaće od 10 do 15 minuta, a sve to će prouzrokovati smanjenje pritiska u čitavoj distributivnoj mreži. Dok radovi budu trajali, oko 50 odsto preradnog kapaciteta dolaziće sa Mišeluka, a sat i po do dva će biti potrebno da se pritisak u mreži u potpunosti normalizuje, navode iz “Vodovoda”.

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

Sutra u celom gradu zbog radova privremeno niži pritisak vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2020

Slabiji pritisak vode biće privremeno sutra u celom Novom Sadu i prigradskim naseljima zbog radova koje izvodi "Vodovod i kanalizacija", "NS Koncept" i EPS..."Radovi će se izvoditi na TS Vodovod 2 radi nadogradnje postojećeg sistema za automatsko prekopčavanje napajanja Fabrike vode i povezivanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.