Izvor: RTS, 29.Jul.2021, 10:51

U TENT-u B stradao radnik "Goša Montaže"

Elektroprivreda Srbije potvrdila je da je jutros u Termoelektrani "Nikola Tesla B" smrtno stradao radnik "Goša Montaže".
Radnik je poginuo oko osam sati, a prema prvim informacijama, pao je sa skele visine pet metara i pritom nije nosio obavezni zaštitni pojas, saopštio je EPS.
Kako se navodi, nadležne službe su odmah izašle na teren i istraga je u toku.
EPS navodi da je "Goša >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Montaža" izvođač radova na lokaciji TENT B, gde se radi revitalizacija bloka B1.
Dodaje se da EPS insistira na poštovanju mera bezbednosti i zdravlja na radu kako kod svojih radnika, tako i kod zaposlenih kod izvođača radova.
"Nadležni organi utvrdiće uzroke ove tragične nesreće i preduzeti odgovarajuće mere. Molimo javnost da se suzdrži od spekulacija i širenja neproverenih informacija dok je istraga u toku", navodi se u saopštenju EPS-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik "Goša Montaže" pao sa skele i poginuo

Izvor: Radio 021, 29.Jul.2021

Radnik "Goša Montaže" stradao je jutros u TENT B, u Obrenovcu, saopštila je Elektroprivreda Srbije.

Nastavak na Radio 021...

EPS: U TENT-u Stradao radnik „Goša Montaže“

Izvor: Danas, 29.Jul.2021

Jutros oko osam časova u termoelektrani Nikola Tesla TENT B smrtno je stradao radnik „Goša montaže“

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.