Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jan.2022, 14:44

Transparentnost Srbija: Pre novog konkursa za direktora EPS moraju da se okončaju prethodna dva

Član Upravnog odbora Transparentnost Srbija Zlatko Minić rekao je danas da pre nego što država odluči da na konkursu izabere direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) treba da se okončaju prethodna dva konkursa, raspisana 2016. i 2017, čak i ako nije bilo prijava ili su nevažeće.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Transparentnost Srbija: Pre novog konkursa za direktora EPS moraju da se okončaju prethodna dva

Izvor: Beta, 05.Jan.2022

Član Upravnog odbora Transparentnost Srbija Zlatko Minić rekao je danas da pre nego što država odluči da na konkursu izabere direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) treba da se okončaju prethodna dva konkursa, raspisana 2016. i 2017, čak i ako nije bilo prijava ili su nevažeće."Da bi se raspisao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.