Izvor: S media, 13.Feb.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štedišama niži računi za struju

Za sve potrošače koji su ostvarili prosečnu dnevnu potrošnju struje za najmanje 15 odsto nižu od prosečne dnevne potrošnje u januaru računi će biti umanjeni za 30 odsto, izjavio je danas generalni direktor EPS Dragomir Marković.

Uvedeš gas da bi se grejao na drva

EPS: Besplatne akcije posle izbora

Marković je ukazao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da je osnovni motiv za donošenje te odluke bila namera da se građani podstaknu da i dalje štede električnu energiju, rekao je Marković i još jednom apelovao na potrošače da kad god mogu smanje potrošnju. Predlog za popust na računima za struju za februar dao je EPS-u jedan potrošač iz Boljevca, rekao je Marković.

On je ponovio da će inicijativa predsednika Srbije Borisa Tadića o popustu od 100 odsto za socijalno najguroženije stanovništvo u Srbiji biti poštovana. Tim popustom će, kako je istakao, biti obuhvaćeno oko 102.000 najsiromašnijih potrošača koji će biti oslogođeni plaćanja računa za struju za februar.

*Srbija u trci za alžirskim milijardama.

(Tanjug foto:rtv.rs)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.