Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2022, 15:40

SSP: Grčić i dalje upravlja EPS-om, uvesti vanredno stanje u energetski sektor

Predsednik Resornog odbora za privredu i finansije Stranke slobode i pravde (SSP) Dušan Nikezić izjavio je da doskorašnji v.d. direktora EPS-a Milorad Grčić i dalje potpisuje sve odluke i praktično upravlja tim preduzećem, iako ga je Vlada razrešila dužnosti još 14. januara. SSP traži da se u energetskom sektoru uvede vanredno stanje, a da se u EPS-u postavi krizni profesionalni menadžment, kazao je on.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučić mu rekao da radi nešto drugo, Vlada ga razrešila – ali je Mića još u EPS-u

Izvor: Danas, 08.Feb.2022

Posle pet godina vršenja dužnosti direktora EPS-a Miloradu Grčiću najpre je objašnjeno da je najbolje da se povuče, što je 12. januara i učinio, a dva dana kasnije Vlada ga razrešila dužnosti. Međutim, opozicija otkriva da Grčić i u februaru upravlja EPS-om i potpisuje ugovore.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.