Izvor: Blic, 16.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik EPS-a poginuo na dalekovodu

ZLATIBOR - Dejan Pantović (33) iz zlatiborskog sela Branešci poginuo je juče od strujnog udara dok je kao elektromonter bio na intervenciji na stubu starog dalekovoda nedaleko od Instituta „Čigota" na Zlatiboru.



Tragedija se dogodila kada se Pantović, kao deo ekipe ispostave EPS-a u Čajetini, koja je otpočela demontiranje razvodnog voda, popeo na banderu. Udarila ga je struja i on je sa teškim povredama hitno prebačen u užičku bolnicu. Nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lekari nisu mogli da mu pomognu. Prvi rezultati istrage, prema nezvaničnim saznanjima „Blica", za sada upućuju na to da je nesrećni Zlatiborac otpočeo posao na stubu koji nije na vreme bio isključen s napona. Načelnik Inspekcije rada Zlatiborskog okruga Momo Mišević saopštio je da je Pantović nastradao od strujnog udara i da se radi na rasvetljavanju uzroka nesreće.

- Teško nam je da poverujemo šta nas je zadesilo, a još teže da pomislimo kako je njegovoj porodici - priča njegov kolega.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.