Radnici prokupačkog EPS-a završili obuku iz prve pomoći

Izvor: JužneVesti.com, 06.Feb.2020, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici prokupačkog EPS-a završili obuku iz prve pomoći

Kako se ponašati i kako pomoći određenim osobama u kriznim situacijama, koje sve metode primeniti i kako im pružiti neophodnu prvu pomoć, samo su neke od stavki koje su zaposleni u prokupačkoj Elektrodistribuciji mogli da čuju i nauče tokom obuke iz prve pomoći, koju je za njih organizovao Crveni krst u Prokuplju.

Organizatori obuke su zadovoljni odzivom radnika i naglašavaju da su polaznici, pored osnovne, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tražili i dodatnu obuku za predavanja iz ove oblasti.

U Crvenom krstu ističu da, osim korisnih saveta i znanja koje zaposleni stiču tokom obuke, po zakonu i propisima, u zavisnosti od broja zaposlenih, firme su u obavezi da organizuju obuku svojih radnika iz prve pomoći.

U svakoj firmi određeni broj radnika mora da bude obučen za pružanje prve pomoći. Programi obuke zavise od delatnosti koje obavlja neka firma ili preduzeće. Tako smo i za zaposlene u Elektrodistribuciji prilagodili predavanje i obuku – kaže sekretar Crvenog krsta Dragan Subotić.

Crveni krst već je ranije organizovao obuku i za deo radnika Javno-komunalnog preduzeća Hammeum, firmu "Porr-Werner Weber" u Prokuplju, a u narednom periodu planirana je i obuka za ostala javna preduzeća, firme i ustanove u gradu.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.