Otklanjanje kvarova na javnoj rasveti u Nikole Pašića

Izvor: Megafon.co, 14.Nov.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otklanjanje kvarova na javnoj rasveti u Nikole Pašića

Ekipe JKP Parking servis iz Niša, Službe signalizacije, javnog osvetljenja i održavanja u sredu, 14. novembra, otklanjaće kvarove na javnoj rasveti sa ekipama EPS-a u Ulici Nikole Pašića. Biće zamenjene sijalice u Gradskoj opštini Pantelej, a radiće se i na proširenju mreže u selima Supovac i Sečanica. U planu je zamena sijalica i na teritoriji GO Medijana.
Ekipe Parking servisa će obeležavati i linije u Ulici Vojvode >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Putnika i postavljati vertikalnu signalizaciju za potrebe Zimske službe. U toku su i završni radovi na montažnoj garaži kod niškog Doma zdravlja. Prema najavama iz ovog preduzeća, biće obeležena parking mesta u Ulici Vojvode Tankosića, a u planu je i obeležavanje debeloslojnom plastikom na kružnom toku kod tržnog centra Roda.
 

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.