Niš: EPS skida plombe zbog lažne krađe

Izvor: OkRadio.rs, 28.Avg.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: "EPS skida plombe zbog lažne krađe"

Niš -- Udruženi pokret slobodnih stanara (UPSS) iz Niša zatražio je da se EPS Distribuciji onemogući masovna zloupotreba instituta neovlašćene postrošnje struje. Udruženi pokret slobodnih stanara (UPSS) iz Niša uputiće niz zahteva na adrese 19 ustanova i institucija, među kojima su i predsednik Srbije i Delegacija EU u Srbiji, sa ciljem da "nadležni u tim ustanovama onemoguće EPS Distribuciji da masovno zloupotrebljava institut neovlašćene potrošnje električne energije". U dopisu koji će UPSS uputiti, ističe se da je reč o "zloupotrebi velikih razmera kojom EPS Distribucija stiče protivpravnu korist u milionskim iznosima kršeći niz zakona i osnovnih ljudskih prava građana".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

UPSS Niš: Hitno stati na put zloupotrebama EPS Distribucije

Izvor: juGmedia, 28.Avg.2017

Udruženi pokret slobodnih stanara  (UPSS) iz Niša uputiće narednih dana niz zahteva na adrese 19 ustanova i institucija, medju kojima su i predsednik Srbije i Delegacija EU u Srbiji, sa ciljem da „nadležni u tim ustanovama onemoguće EPS Distribuciji da masovno zloupotrebljava institut neovlašćene...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.