Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2023, 11:14

Nastavak digitalizacije usluga u EPS-u: Popust za elektronski račun

Pravo na popust od 50 dinara na računu za električnu energiju imaće kupci na garantovanom snabdevanju koji se opredele za zamenu papirnih računa elektronskim, odlučila je Skupština "Elektroprivrede Srbije" AD.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko papirni račun za struju zameni za elektronski - dobija popust od 50 dinara

Izvor: Radio 021, 13.Dec.2023

Pravo na popust od 50 dinara na računu za struju imaće građani koji se opredele za zamenu papirnih računa elektronskim, saopštila je Elektroprivreda Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Tražite elektronski račun, i EPS vam smanjuje cifru

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Dec.2023

I Elektroprivreda Srbije uvodi „popust“ na elektronsko plaćanje računa. I „Elektroprivreda Srbije“ odlučila je da, kao i mnoge drgue komunalne slućbe ili telekomunikacioni operateri, umanjuje račune građana ukoliko se oni plaćaju onlajn pa nema potrebe za slanjem papirnih uplatnica. Pravo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.