Nakon dva meseca, od jutros ponovo moguće platiti račune za struju na šalterima EPS-a

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Feb.2024, 12:11

Nakon dva meseca, od jutros ponovo moguće platiti račune za struju na šalterima EPS-a

Od danas, računi za struju mogu se ponovo platiti na šalterima Elektroprivrede Srbije, koji su bili van funkcije više od dva meseca zbog hakerskog napada.

Dušan Živković, vršilac dužnosti generalnog direktora EPS-a, izjavio je da su svi šalteri EPS-a u celoj Srbiji ponovo u funkciji, a takođe je objavljeno da je oko 340.000 korisnika kreiralo nalog >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << na portalu "Uvid u račun", putem kojeg takođe mogu da plate svoje račune za struju.

Ova vesti donosi olakšanje za građane i kompanije koje su bile u ograničenim mogućnostima za plaćanje strujnih računa tokom perioda kada su šalteri bili zatvoreni. Vraćanje funkcionalnosti šalterima i putem onlajn plaćanja označava važan korak u normalizaciji usluga i omogućava građanima da učine svoje finansijske obaveze u vezi sa električnom energijom na najbolji način.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Evo kako da platite januarske račune za struju i kako do popusta od 50 dinara!

Izvor: Blic, 19.Feb.2024

Vršilac dužnosti generalnog direktora Elektroprivrede Srbije Dušan Živković izjavio je Tanjugu da od danas građani mogu da izmire januarske račune za električnu energiju i na blagajnama EPS-a, koje su u potpunosti vraćene u funkciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.