Kako se ponovo priključiti na elektromrežu - Grad pomaže u saradnji sa EPS-om

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Apr.2024, 19:17

Kako se ponovo priključiti na elektromrežu - Grad pomaže u saradnji sa EPS-om

Prošle nedelje Grad Niš je organizovao još jedan prijem za građane koji su bez struje i poteškoćama pri ponovnom priključenju na elektromrežu.
Na sastanku, održanom u Gradskoj kući, prisustvovali su gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski, predstavnici Grada, kao i direktori Elektrodistribucije Srbije (EDS) i Elektroprivrede Srbije (EPS) Snabdevanje. Oni su saslušali probleme građana i zajedno sa njima pokušali da pronađu rešenja za njihove dugogodišnje probleme.
Većina građana je otišla iz Gradskog zdanja zadovoljna, jer su dogovorili način kako da ponovo budu priključeni na elektrosistem. Gradonačelnica Sotirovski ističe da građani na ovim prijemima dobijaju precizne informacije...
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.