KVAR NA KABLU PROUZROKOVAO NESTANAK STRUJE U CENTRU GRADA

Izvor: Kurir, 26.Maj.2010, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVAR NA KABLU PROUZROKOVAO NESTANAK STRUJE U CENTRU GRADA

Zbog kvara na kablu šest trafo-stanica u Beogradu je tokom prepodneva ostalo u mraku, pa su bez struje bile i neke institucije, kao što su hotel "Moskva", pojedine zgrade u Nemanjinoj ulici, i zdanje EPS-a u Balkanskoj ulici, izjavila je portparol Elektrodistribucije Sandra Alagić.

- Kvar je do sada delimično otklonjen i ove institucije uglavnom su ponovo dobile električnu energiju, a snabdevanje električnom energijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trebalo je da potpuno bude normalizovano posle 12 časova - rekla je Alagićeva.

Ona je navela da je prekid u snabdevanju električnom energijom trajao sat i po ili dva, odnosno od oko osam do 10 časova.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.