Istrage u svim preduzećima u kojima je potrebno

Izvor: NaDlanu.com, 13.Okt.2012, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istrage u svim preduzećima u kojima je potrebno

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je u subotu da će istrage biti sprovedene u svim preduzećima u kojima je to potrebno.

"Istage će biti sprovedene svuda gde za to im potrebe, tu nema nikakve dileme", rekao je Dačić na pitanje da li će policija sprovesti istrage u Srbijagasu i Elektroprivredi Srbije.Dačić je rekao da je u interesu vlade i svih koji vode preduzeća da poslovanje bude u skladu sa zakonom.BEOGRAD, 13. oktobra 2012. (Beta)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Dačić: Istraga svuda gde treba

Izvor: B92, 13.Okt.2012

Beograd -- Policija će sprovoditi istrage svuda gde za to ima potrebe, izjavio je predsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić...Ministarka energetike, razvoja i životne sredine Zorana Mihajlović izjavila je pre dva dana da je od potpredsednika vlade Aleksandra Vučića zatražila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.