Elektrovojvodina nije oštećena

Izvor: B92, 04.Sep.2013, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Elektrovojvodina nije oštećena"

Novi Sad -- Direktor javnog preduzeća Elektrovojvodina Srđan Kružević izjavio je da na poslovanje tog preduzeća nije negativno uticalo to što ono više ne naplaćuje struju.

"Ono što je ostalo kao provizija Elektrovojvodine nekada se zvalo distributivna razlika, a sada se to zove mrežarina, ali Elektrovojvodina nije u ovom momentu ničim oštećena", rekao je direktor novinarima tokom razgovora s potrošačima u Novom Sadu.

Struju u Vojodini naplaćuje novo preduzeće, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "EPS Snabdevanje" sa sedištem u Beogradu.

Kružević je kazao da je Elektrovojvodina do sada samo uslužno naplaćivala struju za račun Elektroprivredu Srbije (EPS), te to uslužno radi i sada, ali za javnog snabdevača.

Kružević je pozvao građane da danas i sutra dođu na naplatno mesto Elektrodistribucije "Novi Sad" da bi s njim razgovarali o svojim problemima, dilemama i nedoumicama u vezi s plaćanjem struje na nov način.

"Kao što vidite, nema gužve. Mi smo račun u ime javnog snabdevača izdali na vreme i građanima smo vrlo jasno objasnili šta se dešava sa starim i novim računima, sa starim dugovanjima i reprogramiranjem duga", rekao je Kružević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.