Srbija

Sreda, 04.09.2013.

13:35

"Elektrovojvodina nije oštećena"

Direktor javnog preduzeća Elektrovojvodina Srđan Kružević izjavio je da na poslovanje tog preduzeća nije negativno uticalo to što ono više ne naplaćuje struju.

Izvor: Beta

Default images

"Ono što je ostalo kao provizija Elektrovojvodine nekada se zvalo distributivna razlika, a sada se to zove mrežarina, ali Elektrovojvodina nije u ovom momentu ničim oštećena", rekao je direktor novinarima tokom razgovora s potrošačima u Novom Sadu.

Struju u Vojodini naplaćuje novo preduzeće, "EPS Snabdevanje" sa sedištem u Beogradu.

Kružević je kazao da je Elektrovojvodina do sada samo uslužno naplaćivala struju za račun Elektroprivredu Srbije (EPS), te to uslužno radi i sada, ali za javnog snabdevača.

Kružević je pozvao građane da danas i sutra dođu na naplatno mesto Elektrodistribucije "Novi Sad" da bi s njim razgovarali o svojim problemima, dilemama i nedoumicama u vezi s plaćanjem struje na nov način.

"Kao što vidite, nema gužve. Mi smo račun u ime javnog snabdevača izdali na vreme i građanima smo vrlo jasno objasnili šta se dešava sa starim i novim računima, sa starim dugovanjima i reprogramiranjem duga", rekao je Kružević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: