EPS postaje akcionarsko društvo do 1. jula 2016.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPS postaje akcionarsko društvo do 1. jula 2016.

Prva faza korporativizacije EPS-a trajaće do 1. jula ove godine, sa ciljem da etapno do 1. jula 2016. EPS grupa postane akcionarsko društvo, izjavio je danas direktor Aleksandar Obradović.

"Suština procesa korporativizacije EPS - a je da su sada svi u okviru EPS-a i formalno jedan tim. Zalaganjem svih zaposlenih u okviru sistema, preuzimanjem odgovornosti i povećanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << efikasnosti, bićemo pripremljeni za buran period koji očekuje srpsku elektroprivredu na tržištu električne energije", istakao je Obradović.

Prema njegovim rečima, u interesu svih je korporativizacija kompanije, kroz proces centralizacije i unapređenje procesa upravljanja.

Obradović je naveo da EPS mora ostati jedinstvena i jaka firma, kako ne bi bilo prostora za rasparčavanje kompanije, a sa osnovnim ciljem da EPS ostane većinski državno preduzeće, kao najvitalniji državni resurs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.