Izvor: Danas, 05.Apr.2023, 09:00

Dušan Nikezić u Kostolcu: Tražimo uvođenje vanrednog stanja u energetskom sektoru

Da smo imali profesionalno rukovodstvo, nikada se ne bi desilo da EPS ostane bez uglja, da ima havarije na nedeljnom nivou, da bude primoran da uvozi struju 365 dana za redom za preko milijardu evra ili da ostvari gubitak od preko 800 miliona evra, rekao je potpredsednik Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić juče u Kostolcu na tribini "Srbija u EU 2030".
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nikezić (SSP): Umesto profesionalizacije učvršćuje se partijsko upravljanje u EPS-u

Izvor: Beta, 05.Apr.2023

Potpredsednik Stranke slobode i prave (SSP) Dušan Nikezić ocenio je danas da ni najnovije promene u Elektroprivredi Srbije (EPS) ne idu u smeru profesionalizacije upravljanja, već potpuno suprotno, jer, kako je naveo, vlast novim Statutom dodatno steže partijsku kontrolu i to samo godinu dana nakon...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.