Đilas: Vučićevi kadrovi doveli EPS do prosjačkog štapa

Izvor: Danas, 07.Jul.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Vučićevi kadrovi doveli EPS do prosjačkog štapa

Nestručno vođenje, plus pljačka i isisavanje para reziltirali su da Elektroprivreda Srbije 2018. godinu završi sa gubitkom od 11 miliona evra, izjavio je Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde. Članak Đilas: Vučićevi kadrovi doveli EPS do prosjačkog štapa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Đilas: Zašto predstavnici MMF ćute na gubitke EPS-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jul.2019

Predsednik Stranke slobode i pravde (ŠP) Dragan Đilas upitao je danas predstavnike misije Međunarodonog monetarnog fonda (MMF), koji su, kako je naveo, "izgovarali hvalospeve na račun ekonomskih reformi", zašto ćute na gubitke Elektroprivrede Srbije (EPS) i na činjenicu da je Srbija "na poslednjem...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.