Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sastanak sa novoizabranim gradonačelnicima i odbornicima

BANJALUKA - U Banskom dvoru u Banjaluci počeo je sastanak Izvršnog komiteta Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ sa novoizabranim gradonačelnicima, načelnicima i odbornicima iz te stranke.

Na sastanak su stigli predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i rukovodstvo stranke, te novoizabrani lokalni zvaničnici iz ove partije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: Nakon pobjede na lokalnim izborima, cilj je apsolutna većina 2018.

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2016

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je danas da će SNSD nakon velike pobjede na lokalnim izborima nastaviti da gradi svoju politiku sa ciljem da 2018. godine osvoji apsolutnu većinu...Dodik je istakao da na izborima 2018. godine srpski narod ne smije izabrati nekoga ko bi u zajedničkim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.