Doček zlatnih odbojkašica u ponedeljak ispred Starog dvora

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček zlatnih odbojkašica u ponedeljak ispred Starog dvora

Svečani doček zlatnih odbojkašica biće organizovan ispred Starog dvora, u ponedeljak 22. oktobra, najavio je predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević.

Muzički program će početi od 18 časova, kada se očekuje dolazak naših reprezentativki, dok je izlazak svetskih šampionki na čuveni balkon Skupštine grada predviđen oko 19 časova.

Podsetimo, odbojkašice Srbije osvojile su Svetsko prvenstvo u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Japanu, nakon što su u velikom finalu pobedile Italiju sa 3:2 (21:25, 25:14, 23:25, 25:19, 15:12).

Za najkorisniju igračicu (MVP) Svetskog prvenstva proglašena je srpska reprezentativka Tijana Bošković.

Odbojkašice Srbije vraćaju se sutra u Beograd, u 22.15 sati letovima iz Tokija preko Moskve. Na aerodromu "Nikola Tesla" neće biti konferencije za novinare, ali će predstavnici medija biti u prilici da uzimaju izjave od igračica.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček odbojkašica u ponedeljak od 19 časova ispred Starog dvora

Izvor: Danas, 20.Okt.2018

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević najavio je da će svečani doček zlatnih odbojkašica biti organizovan ispred Starog dvora, u ponedeljak 22. oktobra 2018. godine.  Članak Doček odbojkašica u ponedeljak od 19 časova ispred Starog dvora se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Da, zaslužile su! Svečani doček za odbojkašice, evo gde i kada!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018

Reprezentativke Srbije su uspele da se okite zlatom na Svetskom prvenstvu u Japanu, a sprema im se velelepan doček...Zaslužile su...Kada ako ne sada, reprezentacija Srbije je u ženskoj konkurenciji najbolja na svetu, dokazale su to i danas u finalu protiv Italije, pa su zaslužile doček...One stiži...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.