Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vojvodina je i rak rana, i tumor Srbije"

Pokret Dveri ponovo se danas založio za ukidanje autonomije Vojvodine i ocenio da su Pokrajina i njene institucije "rak rana srpske politike i tumor na državno-pravnom sistemu".

"Ono što se pre dva dana dešavalo u Skupštini Vojvodine samo je na ogoljen način potvrdilo da su pokrajinske nazovi institucije centar i leglo korupcije, mita, uzurpacije, nepotizma, nerada, kupoprodaje poslanika", piše u saopštenju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dveri su ocenile da su u Skupštini Vojvodine poslednjih meseci na delu "otimačina" o svako poslaničko mesto, i grčevita borba za produženje i očuvanje ili preotimanje makar kakve funkcije.

Ta stranka je pozvala državne vlasti da po hitnom postupku pokrenu ustavni postupak za ukidanje Autonomne pokrajine Vojvodine i njenih "parazitskih institucija".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.