Užice: DSS i Dveri podneli listu odbornika za izbore

Izvor: Blic, 23.Mar.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užice: DSS i Dveri podneli listu odbornika za izbore

Koalicija „Složno užički“ koju čine DSS i Dveri danas je Gradskoj izbornoj komisiji u Užicu predala listu sa 67 odborničkih kandidata.

- Očekujem da će Užičani dati šansu novog generaciji političara i da će doći do promena i osveženja na političkoj sceni grada - izjavio je predsednik DSS-a i prvi na listi Branko Gavrilović, sadašnji gradski većnik za socijalnu politiku.

„Složno užički“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naći će se na trećem mestu na glasačkom listiću pošto su liste prethodno podneli naprednjaci u predizbornom bloku sa NS, SDPS, PUPS i Pokretom „Pozitivno Užice“ i koalicija SPS-JS-Aktivna Srbija.

Skoro podnošenje kandidature najavila je DS u koaliciji sa LDP, SDS, Novom strankom i SNP.

Na lokalnim izborima u Užicu će samostalno nastupiti radikali, SPO i Zelena stranka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stranka Rusi Srbije podnela izbornu listu Gradskoj izbornoj komisiji Čačka

Izvor: Blic, 24.Mar.2016, 15:51

Stranka Rusi Srbije, koja je formirana pre nekoliko dana u Čačku, predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji u tom gradu listu za lokalne izbore 24. aprila.Lista nosi naziv "Stranka Rusi Srbije - Mladi za Čačak", ima 25 kandidata za lokalnu skupštinu koja ima ukupno 75 odborničkih mesta, a pod...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.