Teror nove, napredne vlasti

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Maj.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teror nove, napredne vlasti

„Sumnjivi računi za vodu, čudna naknada za ,odvodnjavanje’ kakvu ne pamte ni stariji sugrađani, višestruko uvećani porezi na imovinu, zastrašivanja rigoroznim kaznama za neplatiše, preteći računi za nastupajuću sezonu iz ,Grejanja’ – teror je nove, napredne vlasti u Pančevu”, kaže se u saopštenju pančevačkog Pokreta „Dveri”.

Naša nevolјa zbog nedavnog zagađenja vode za piće, smatraju „Dveri”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << pojedinim stranačkim jurišnicima je čak „išla i naruku” kako bi dosadašnju direktorku „Vodovoda” „istresli iz fotelјe” i na tu funkciju postavili svoje „stručnjake”.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.