Svi se pitaju šta je Bastina inicijativa za Boška!

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 13:15

"Svi se pitaju šta je Bastina inicijativa za Boška!"

Srpski ministar privrede Rade Basta je na društvenoj mreži Tviter odgovorio lideru Dveri, Bošku Obradoviću.

Basta je u svojim tvitovima poručio Obradoviću da će uskoro pokrenuti inicijativu koja će mu se puno svideti, a mediji se pitaju šta to tačno znači.

"Poštovani gospodine Obradoviću, to što Vi nemate svoje mišljenje i što smatram da je Vaša politika pogubna po Republiku Srbiju i njene građane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne znači da neko drugi nema svoje mišljenje i ideje za koje je spreman da se bori.

Svi koji me poznaju znaju da ja nemam toliko savitljivu kičmu i da su moji lični stavovi moja uverenja. Za razliku od Vas, ja sam ratovao i borio se za našu Srbiju na Kosovu, imam četiri sina i generacija sam onih momaka koja su kao deca čekali u redovima za hleb, meso, gorivo.

Doba sankcija i za moju i svaku drugu decu u Srbiji ću se boriti da se to više nikad ne ponovi! Važno je očuvati mir, ekonomsku stabilnost i stvoriti uslove za prosperitetnu budućnost za sve građane i građanke Republike Srbije.

To možemo ostvariti samo ako postanemo punopravna članica EU i usvojimo standarde kao svako normalno demokratsko civilizovano društvo.

Vaša politika je put u prošlost i ja ću se lično protiv toga boriti svim snagama!

Uskoro ću pokrenuti jednu inicijativu za Vas za koju sam siguran da će Vam se puno svideti", napisao je Basta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ODGOVOR BASTE BOŠKU OBRADOVIĆU: Vaša politika je pogubna po Republiku Srbiju i njene građane! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023

Rade Basta odgovorio je lideru Dveri Bošku Obradoviću...Ministar privrede Rade Basta oglasi se na svom instagram nalogu i poručio lideru Dveri Bošku Obradoviću da je njegova politika put u prošlost i da će se lično boriti protiv toga svim snagama...- Poštovani gospodine Obradovicu, to sto Vi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.