Svetski dan porodice

Izvor: Pančevac-online.com, 18.Maj.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski dan porodice

Srpski pokret „Dveri” čestitao je svim našim sugrađanima 15. maj – Svetski dan porodice i predložio im da ga proslave na najlepši način, sa svojom decom. Kao porodični politički pokret, „Dveri” smatraju da se porodica mora zaštititi, jer je „ugrožena u duhovnom, moralnom, socijalnom, obrazovnom, zdravstvenom, ekološkom i ekonomskom pogledu”, kao i da „porodična >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << politika mora da postane i državna politika”.

„Dveri” smatraju da ne bismo smeli da potpadamo pod uticaj Zapada, „koji je potpuno izgubio lјudsko lice i pokazuje samo licemerje i dvostruka merila”. Baš zbog toga članovi Pokreta su najavili da će tekst svoje „Porodične deklaracije” deliti građanima 15. maja kod Gradskog parka.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.