Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Nema nijedne tačne reči u navodima o prebacivanju Sinđelića

Ministar untrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da nema nijedne tačne reči u navodima lidera pokreta Dveri Boška Obradovića da je MUP Srbije helikopterom prebacio Aleksandra Sinđelića u Crnu Goru.

Stefanović je novinarima posle sastanka sa austrijskim ministrom unutrašnjih poslova Volfgangom Sobotkom kazao da su navodi o prebacivanju Sinđelića helikopterom izmišljeni, kao i da je u tom periodu obavljen samo jedan trenažni let helikoptera MUP-a >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << do Čačka.

"Ne postoji ništa što bi moglo biti manje tačno. Kada se radi po zamolnici druge zemlje to rade ministarstva pravde i to bi neki političari morali da nauče", kazao je Stefanović.

On je izrazio očekivanje da će se Obradović izviniti MUP-u Srbije i građanima zbog "brutalnih neistina".

Lider Dveri Boško Obradović ranije je izjavio da je ministar policije Stefanović organizovao prevoz helikopterom izvesnog Sinđelića u danu izbora u Crnoj Gori da bi Sinđelić danas bio zaštićeni svedok tužilaštva Crne Gore u jednoj montiranoj aferi koje je zapravo odlučila izbore u Crnoj Gori".

Aleksandar Sinđelić dobio je status svedoka saradnika u procesu protiv ruskih državljana Eduarda Širkova i Vladimira Popova, okrivljenih za stvaranje kriminalne organizacije koja je planirala krvoproliće u Crnoj Gori u noći održavanja parlamentarnih izbora 16. oktobra.

Sinđelića i bivšeg šefa srpske Žandarmerije Bratislava Dikića Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore sumnjiči da su organizatori 20-člane kriminalne grupe, koja je 16. oktobra u Podgorici na dan izbora planirala da puca u građane okupljene ispred Skupštine i uhapsi premijera Mila Đukanovića.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Sinđelić nije prebačen helikopterom u Crnu Goru

Izvor: Blic, 12.Dec.2016

Ministar untrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da nema nijedne tačne reči u navodima lidera pokreta Dveri Boška Obradovića da je MUP Srbije helikopterom prebacio Aleksandra Sinđelića u Crnu Goru...Stefanović je novinarima posle sastanka sa austrijskim ministrom unutrašnjih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.