Ševarlić nije više član poslaničkog kluba Dveri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ševarlić nije više član poslaničkog kluba Dveri

Poslanička grupa Srpskog pokreta Dveri saopštila je danas da nestranački poslanik Miladin Ševarlić više ne može biti član tog poslaničkog kluba, zato što ne prihvata odluku Predsedništva Pokreta da se napuštaju sve skupštine od republičkog do lokalnog nivoa do ispunjenja zahteva protesta protiv vlasti "1 od 5 miliona".

Pokret Dveri u saopštenju ističe da u potpunosti ostaje posvećen potpisu koji je predsednik Dveri Boško Obradović stavio na predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sporazuma sa narodom i tu neće biti kompromisa ni sa kim.

Ovo je trenutak u kome da bismo uspeli moramo biti svi jedinstveni u borbi protiv ove nedemokratske vlasti i svako soliranje i iskakanje za nas je apsolutno neprihvatljivo i neće biti tolerisano, ističe se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ševarlić nije više u poslaničkom klubu Dveri

Izvor: RTS, 13.Feb.2019

Miladin Ševarlić obavestio je novinare da je posle razgovora sa šefom i zamenikom šefa poslaničke grupe Dveri odlučio da svoje delovanje nastavi kao samostalni poslanik. Ševarlić je do sada kao nestranačka ličnost bio u poslaničkom klubu Dveri. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.